La Secretaria Tècnica de l'Associació ha visitat 6 cases de colònies i albergs associats per mantenir-hi el contacte directe.

29/07/2016

Com acostuma a fer cada any, l'Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya (ACCAC) ha realitzat diverses visites d'estiu per conèixer de prop les inquietuds i possibles problemàtiques de les instal·lacions juvenils associades i per resoldre aquelles qüestions sobre el sector i l'ACCAC.

Aquest mes de juliol, la Secretaria Tècnica de l'entitat ha visitat un total de 6 cases de colònies i albergs associats arreu de Catalunya, als quals ha ajudat a resoldre en persona possibles dubtes sobre el funcionament i els serveis de l'Associació. La valoració d’aquestes visites per part de l'ACCAC i dels responsables de les cases i albergs és molt positiva, ja que permeten conèixer de primera mà les instal·lacions i mantenir-hi una comunicació directa i personalitzada.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes