El 23 de febrer del 2016 les instal·lacions juvenils associades a l'ACCAC tenen una cita important a l'Assemblea General Ordinària de l'entitat.

20/01/2016

L'Assemblea és el principal òrgan de presa de decisions dels socis de l'ACCAC. Per aquest motiu, totes les cases de colònies i albergs associats estan cridats a participar en aquest acte central en què es recullen les inquietuds i iniciatives de les instal·lacions juvenils membres de l'entitat.

L'ACCAC és un projecte comú que durant el 2016 farà 30 anys i que és possible gràcies a la voluntat i la constància dels seus socis. Conscients de la importància del fet gremial, aquests professionals del món del lleure i de la gestió d'allotjaments treballen de forma conjunta per aconseguir el reconeixement i la divulgació de les colònies i dels valors educatius que transmeten. 

Les cases i albergs de l'ACCAC s'associen per optimitzar el potencial comú a l'hora de defensar els interessos del sector de les instal·lacions juvenils i, a partir d'aquest, també del món del lleure i l’educació. En aquest sentit, l'Assemblea General Ordinària del 23 de febrer del 2016 serà el moment de debatre i decidir les principals línies estratègiques i accions de l'entitat de cara el nou any.

Potser t'interessa: Les cases de colònies i albergs han celebrat l'Assemblea General de l'ACCAC.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes