Conèixer nous indrets no ha d'implicar necessàriament viatjar lluny i a un preu elevat. Les instal·lacions juvenils són una bona opció per descobrir durant la primavera i les vacances de Setmana Santa paratges propers però sovint desconeguts en família.

31/03/2019

Catalunya és un lloc ideal per a les vacances en família. S’hi troba sol i platja, però també interior i muntanya. I, sobretot, tot allò necessari quan es va amb infants. A més, compta amb una llarga tradició d'estades en cases de colònies, fet que ens permet gaudir d'una extensa quantitat d'instal·lacions juvenils, que ofereixen estades de qualitat a preus econòmics i envoltats d'un entorn natural excel·lent. L'oferta és àmplia i hi ha propostes per a tots els gustos: costa, excursions en bicicleta o activitats de granja i tallers per als petits de la família, entre d'altres. 

Els diferents indrets de les cases de colònies i albergs compten amb una oferta integral de recursos de lleure adaptats per tal que tothom pugui gaudir de l'important patrimoni cultural català, dels impressionants paisatges de la nostra geografia, de la riquesa gastronòmica i de les diverses activitats esportives. Hi ha, doncs, nombrosos espais naturals ideals per a la pràctica d’activitats d’oci, lleure, d’aventura i observació de la natura de petits i grans mentre es gaudeix de la diversitat paisatgística.

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes