La central de compres ha actualitzat les tarifes que tindran vigència aquest any en productes d'alimentació i neteja.

07/04/2017

Per tal de facilitar la compra, els associats ja poden consultar els llistats actualitzats de productes classificats per grups d'alimentació: secs, freds, làctics, begudes i tot el relacionat amb la neteja a la intranet de l’ACCAC. L’assortit de productes està composat per més de 4.000 referències, una varietat pensada per satisfer la demanda de les instal·lacions juvenils. 

Ja fa quatre anys que l'ACCAC va signar un conveni de col·laboració amb Serhs Distribució, el primer grup de compres del país per a la distribució de productes alimentaris i productes de neteja i cada cop hi ha més socis que es beneficien dels avantatges d'aquest acord.

En el marc d'aquest conveni i per tal de garantir la millor qualitat i seguretat possible a les nostres cuines, Serhs informa de la traçabilitat de tots els aliments i té a disposició les fitxes tècniques del producte per tenir-ne tota la informació, així com dels possibles al·lèrgens.

La central de compres amplia l'oferta de productes del territori

A partir de la demanda de les instal·lacions juvenils, la central de compres, ha destacat en un catàleg els productes catalans i de qualitat que ofereix als seus clients.

Aquestes noves incorporacions, responen a la voluntat de Serhs per millorar el servei tot responent a una sensiblitat cada vegada major de les instal·lacions pels productes de proximitat (com per exemple, els iogurts de La Fageda o els gelats Alemany).

Serhs té cura del medi ambient

Serhs Distribució respon a la demanda de les instal·lacions juvenils amb productes de neteja amb el certificat ecològic EcoLabel de la Unió Europea. L’Ecoconpack és un sistema format per una gamma de productes d’elevada concentració, envasats amb un format sostenible i desenvolupats per aconseguir qualitat en la neteja i la desinfecció.

S’aconsegueix reduir l’impacte mediambiental, una major biogradabilitat, un menor ús de les substàncies químiques perilloses, la minimització dels residus d’envasat així com la reducció de riscos per a la salut. I tot això amb unes instruccions per al correcte ús ecològic i amb la mateixa eficàcia que els productes convencionals. 

Amb aquesta gamma de productes s’uneixen innovació i tecnologia i s’aconsegueixen també la minimització dels costos amb un sistema fàcil i còmode. Els productes es poden demanar via web així com sol·licitar assessorament i informació al comercial de Serhs. La instal·lació de dispensadors o adaptació de les màquines de rentat no té cap cost afegit.

Descomptes de fidelització 

En base a aquest acord, cada cop més socis de l'ACCAC gaudeixen d’importants avantatges en la cistella de la compra. Per exemple, les instal·lacions que van comprar l’any passat, tindran un descompte en la quota del 2016 en funció del volum del consum que van realitzar. 

Les cases i albergs també disposen d’altres facilitats, com un pla de seguiment comercial especial, aprofitant la compra en línia a través del seu web, però també amb comercials assignats els atenen directament per assessorar i coordinar els serveis més específics. 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes