L'Associació de Cases de colònies i albergs de Catalunya mostra el seu rebuig i preocupació per les mesures d'intervenció de les institucions catalanes

21/09/2017

Davant els fets que estan succeint els darrers dies al país, l’Associació de Cases de colònies i albergs de Catalunya volem mostrar el nostre rebuig i preocupació per les mesures d’intervenció a les institucions catalanes, així com de qualsevol acció que limiti els drets i llibertats dels catalans i catalanes.

La nostra associació, sota la premissa del més absolut respecte a la diversitat de sensibilitats i opinions del col•lectiu que representem, no podem més que estar al costat de la defensa de la democràcia, la llibertat d’expressió i el dret a decidir i, per tant, no estar d’acord amb qualsevol tipus d’acció que impedeixi l’exercici d’aquests drets fonamentals inherents a les persones. 

A la vegada, manifestem també el nostre suport a les institucions catalanes i el nostre reconeixement al Parlament de Catalunya com la institució democràtica on es manifesta la voluntat popular del país i a la qual sempre farem costat.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes