L'Associació de Cases de colònies i albergs de Catalunya vol apel·lar especialment a les institucions europees perquè garanteixi les llibertats de la ciutadania de Catalunya.

02/10/2017

L'Associació de Cases de colònies i albergs de Catalunya volem condemnar enèrgicament l'actuació d'ahir de les forces de seguretat de l’Estat per impedir el que continuem considerant el lliure exercici de drets fonamentals inherents a les persones.

Considerem injustificable la violència exercida per evitar que milers de persones es poguessin expressar lliurement mitjançant el seu vot i mostrar el nostre suport als ferits i a totes aquelles persones que van viure la repressió en una jornada que hauria d'haver estat precisament una expressió de democràcia.

Per tot això ens sumem a la crida de la resta d'entitats i agents socials a que es garanteixin els drets fonamentals i les llibertats de la ciutadania de Catalunya, apel·lant especialment a les institucions europees. I com a resposta ens sumem a l'ATURADA DE PAÍS convocada per la Taula per la Democràcia de demà dia 3 d'octubre, encoratjant a sortir al carrer per donar una resposta pacífica, contundent i democràtica.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes