El diari digital es consolida en el seu sisè aniversari com a mitjà sobre el món de les colònies, el lleure i l'educació.

23/05/2018

Ara fa sis anys, el Sant Jordi 2012, s’estrenava e-colònies.cat amb una bona acollida per part d'escoles, famílies, entitats i al sector de les cases de colònies. Durant aquest temps, el digital ha esdevingut un punt de referència sobre la informació dia a dia de les notícies més rellevants del món de les colònies.

Aquest digital, que és una iniciativa de l'Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya (ACCAC), pretén oferir un servei fins llavors inexistent: aglutinar en un sol portal la informació sobre les colònies i d’altres temes relacionats amb aquelles comunitats que són usuàries habituals de les instal·lacions. El diari també ha publicat articles d'opinió per intercanviar punts de vista sobre el món de les colònies i ha tractat els assumptes que afecten a les cases de colònies i els albergs del país.

Durant aquest temps, s'han publicat  de 1.500 notícies sobre les colònies i el món educatiu, que s'han difós també en els butlletins temàtics per a gairebé 16.000 subscriptors i a través de les xarxes socials (Facebook i Twitter).

A més, l’e-colònies permet compartir les notícies a qualsevol web amb la simple inserció d’un mòdul, que es pot adaptar a la mida que es desitgi. D’aquesta manera, s’ofereix informació actualitzada sobre el món de les colònies, el lleure i l’educació de manera automàtica i gratuïta per a qui ho desitgi. 

Gràcies per seguir-nos!

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes