JustaEnergia permet estalviar un 30% de la despesa energètica mentre els clients consumeixen l'energia que necessiten.

01/06/2018

En els últims anys s'està duent a terme una reforma profunda en el mercat espanyol d'electricitat que es veu reflectida a les últimes reformes legislatives. A causa de la complexitat del sector elèctric, la figura del partner energètic és cada cop més necessària en un mercat fortament regulat i sotmès a canvis constants on s'hi compten més de 200 comercialitzadores. Per aquest motiu, l’ACCAC ha signat un acord de col·laboració amb l’empresa JustaEnergia , que vol facilitar l’optimització de contractes, permetre millores d’eficiències i aportar sol·lucions tècniques.

Amb els constants canvis reguladors, és essencial revisar cada any tots els contractes d'energia elèctrica i especialment els següents apartats:

- Recalcular el pressupost anual tenint en compte els canvis regulatius.
- Analitzar l’optimització de la potència contractada d’acord amb la llei vigent actualitzada
- Estudiar les millors alternatives d’estalvi entre les ofertes de les companyies líders del mercat i els nous operadors per aprofitar els beneficis de l'augment de la competència pel fort increment del nombre de comercialitzadors.
- Comptar amb l’assessorament i la confiança d’especialistes del sector per poder tenir la seguretat que el client té un contracte competitiu i està al dia del mercat.

Un equip d’enginyers especialitzats de JustaEnergia elaborarà un estudi personalitzat i gratuït als socis interessats per saber si tenen les millors condicions de contracte possible, si la comercialitzadora els està facturant el que toca, sense càrrecs extres, o si la potència contractada és la que correspon a les seves necessitats de consum. D’aquesta manera, les instal·lacions que ho desitgin i enviant una factura d’electricitat completa podran, sense compromís:

- Disposar d'un informe de seguiment anual
- Optimitzar les potències contractades
- Fer un seguiment dels mercats i negociació anticipada de contractes
- Gaudir de subministraments multipunt 
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes