Aquest mes ha començat el pla de formació de l'Associació, amb diverses propostes adaptades a les necessitats dels socis.

28/09/2018

El Pla de formació per al curs 2018-19  inclou una temàtica molt variada de cursos. Dos dels cursos que s’han organitzat amb bona acollida són el de presentació de la nova versió del GestACCAC i el de com adataptar-se al nou reglament de protecció de dades, ofert gràcies a la col·laboració de Lant Advocats.

L’ACCAC ha programat diverses accions formatives pensades especialment per a gestors i treballadors de les cases de colònies associades, que encara tenen les inscripcions obertes:

- Gestió laboral a les colònies (18 de desembre): Aquesta sessió pretén donar a conèixer diferents conceptes de la gestió laboral molt característics de l'activitat a les cases de colònies.

- Digitalitza la teva gestió amb GSuite (8 de gener): El curs permetrà conèixer el funcionament i les utilitats del G Suite, l'aplicatiu de Google que et farà més fàcil la gestió del dia a dia.

- Curs de prevenció i control de legionel·la (10 i 17 de gener): Obtenció de la renovació del curs de prevenció i control de la legionel·la per a tots aquells que no voleu perdre l'homologació.

- Whatsapp i e-mail màrqueting complint amb nova llei de protecció de dades (24 de gener): El curs donarà estratègies per millorar el màrqueting, la comunicació i la gestió de comunitats a través d'eines com Whatsapp, Instagram o el correu electrònic i explicarà com complir amb la nova llei de protecció de dades.

El cicle de l'atenció al client des de la mirada de l'amfitrió (29 de gener): Un espai per reflexionar sobre el nostre paper com amfitrió i l'empremta que volem deixar en els nostres estadants de casa nostra.
  
Els cursos els impartiran formadors amb coneixement del sector i es faran repartits pel territori, en diverses instal·lacions de l'ACCAC, per facilitar-ne l’assistència. Els interessats s'hauran d'inscriure prèviament dins el termini marcat i per a molts dels alumnes els cursos podran ser gratuïts si opten per utilitzar el crèdit de la Fundació Tripartita i compleixen els requisits necessaris que els indicarà l’Associació. També es fan descomptes per als socis i condicions avantatjoses per als titulars de les cases de colònies i albergs. Els associats que vulguin més informació sobre el pla de formació, només cal que es posin en contacte amb l’Associació.

Conscients que la formació per al sector és imprescindible per adaptar-se als nous contextos canviants, amb aquesta iniciativa l'ACCAC persegueix la millora ininterrompuda de les instal·lacions juvenils a través de la formació contínua dels professionals que les dirigeixen i hi treballen. 
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes