El proper curs s'impartirà el 8 de gener i tractarà sobre la gestió del dia dia amb el GSuite, l'aplicatiu de Google.

20/12/2018

L’evolució permanent del món de l’educació en el lleure i les colònies escolars al nostre país ha portat les cases de colònies i albergs a un procés de millora ininterrompuda, que s’ha notat especialment en àmbits com les instal·lacions, els serveis o les activitats pedagògiques. 

Hi ha diverses maneres d’abordar la gestió d'aquests canvis a les instal·lacions juvenils; una de les quals és la formació continuada dels professionals que les dirigeixen i hi treballen. Per això l'ACCACtorna a fer una proposta d'accions formatives específiques per a les cases de colònies i albergs socis; una iniciativa que organitza i programa directament la pròpia associació tenint en compte les necessitats reals dels socis.

Per exemple, a finals d'any s'han impartit cursos sobre el nou programa de gestió GestACCAC, sobre el nou reglament de protecció de dades i gestió laboral a les colònies.

De cara el nou any, s'han programat les següents formacions:

- Digitalitza la teva gestió amb GSuite (8 de gener): El curs permetrà conèixer el funcionament i les utilitats del G Suite, l'aplicatiu de Google que et farà més fàcil la gestió del dia a dia. Aquest curs s'imparteix gràcies a l'acord de col·laboració de Serhs.

- Curs de prevenció i control de legionel·la (10 i 17 de gener): Obtenció de la renovació del curs de prevenció i control de la legionel·la per a tots aquells que no voleu perdre l'homologació.

- Whatsapp i e-mail màrqueting complint amb nova llei de protecció de dades (24 de gener): El curs donarà estratègies per millorar el màrqueting, la comunicació i la gestió de comunitats a través d'eines com Whatsapp, Instagram o el correu electrònic i explicarà com complir amb la nova llei de protecció de dades.

El cicle de l'atenció al client des de la mirada de l'amfitrió (29 de gener): Un espai per reflexionar sobre el nostre paper com amfitrió i l'empremta que volem deixar en els nostres estadants de casa nostra.

Equilibri alimentari i showcooking de cuina saludable (19 de febrer): Formació teoricopràctica en què s'explicarà la importància d'una alimentació variada i saludable. Es confeccionaran els menús i es farà la seva anàlisi nutricional.
  
Totes les accions del calendari estaran enfocades a l'activitat real de funcionament i gestió de les cases de colònies, i les impartiran col·laboradors habituals de l'ACCAC amb experiència directa en les instal·lacions juvenils; és a dir, professionals amb coneixements de què són i què fan aquestes cases.

Les necessitats formatives dels treballadors del sector comprenen àrees molt heterogènies i, en aquest sentit, el pla formatiu abordarà els diversos requeriments que cal tenir en compte en la gestió d’una instal·lació juvenil.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes