Les cases de colònies i albergs associats a l'ACCAC han tingut una cita important a l'Assemblea General Ordinària de l'entitat en què s'han debatut qüestions estratègiques del sector.

12/02/2019

L'Assemblea és el principal òrgan de presa de decisions dels socis de l'ACCAC. Per aquest motiu, totes les cases de colònies i albergs associats han estat cridats a participar en aquest acte central en què es recullen les inquietuds i iniciatives de les instal·lacions juvenils membres de l'entitat. 

L'Assemblea General Ordinària del 12 de febrer del 2019, que s'ha celebrat a la casa de colònies El Pinar, ha estat el moment de debatre i decidir les principals línies estratègiques i accions de l'entitat de cara el nou any.

Enguany s'han tornat a plantejar temes com el futur reglament d'instal·lacions o el conveni de lleure. Per copsar el parer dels gestors associats, també s'han debatut qüestions com les noves regulacions en l'àmbit de la contractació pública, l'avenç de les colònies escolars i la necessitat que les empreses i entitats enfoquin la gestió cada vegada amb criteris més sostenibles i responsables socialment.

D'altra banda, també s'ha aprofitat la trobada per valorar i donar continuïtat a l'aposta dels últims anys per la digitalització de la gestió i la millora de la nostra presència a Internet. 

L'ACCAC és un projecte comú que és possible gràcies a la voluntat i la constància dels seus socis. Conscients de la importància del fet gremial, aquests professionals del món del lleure i de la gestió d'allotjaments treballen de forma conjunta per aconseguir el reconeixement i la divulgació de les colònies i dels valors educatius que transmeten. 

Les cases i albergs de l'ACCAC s'associen per optimitzar el potencial comú a l'hora de defensar els interessos del sector de les instal·lacions juvenils i, a partir d'aquest, també del món del lleure i l’educació. 
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes