Aquesta jornada ens donarà a conèixer les noves obligacions en matèria d’igualtat, així com a posar en valor i aprendre a implementar una gestió més socialment responsable.

Data: Dijous, 16 de gener 2020
Horari: de 10.00 a 12.00 h.
Durada: 2 h.
On: PIMEC Barcelona
Data límit d'inscripció: 13 de gener

Preu: Gratuït (amb el suport de PIMEC)

INSCRIPCIÓ

Objectiu

Conèixer les noves obligacions en matèria d’igualtat, així com a posar en valor i aprendre a implementar una gestió més socialment responsable.

Destinataris

Aquesta jornada s’adreça a gestors i treballadors d’instal·lacions juvenils que vulguin saber les noves obligacions en matèria d’igualtat, així com posar en valor i aprendre a implementar bones pràctiques en responsabilitat social empresarial.  

Professorat

El Departament Jurídic de PIMEC i la Fundació PIMEC han dissenyat un taller pràctic per a entitats i pimes de la mà de Rosa Mª Juny, Directora de la Fundació PIMEC i d'Itzar Ruedas, advocada del Departament.

Contingut

Coneixerem les noves obligacions arrel de l’entrada en vigor del Reial Decret 6/2019 de l’1 de març de mesures urgents per a la garantia de la igualtat de tracte i oportunitats entre dones i homes en la feina i l’ocupació. S'explicarà com aplicar aquests canvis normatius a les pimes i les conseqüències de l’incompliment.

Les obligacions en matèria d’igualtat:
    - Protocol per a la prevenció i abordatge de l’assetjament sexual i per raó de sexe a l’empresa. 
    - Plans d’Igualtat a les pimes
    - Sistema de transparència salarial
    - Novetats en matèria de coresponsabilitat

Des de la Fundació ens donaran les pautes per a fer un diagnosi inicial de les actuacions a desenvolupar en el camp de la responsabilitat i com posar-les en valor i alienar-les d’acord amb l’agenda 2030 i els objectius del Desenvolupament Sostenible.

Observacions

- La inscripció a la jornada és una sol•licitud que no n'implica la seva confirmació.
- La inscripció es confirmarà per correu electrònic a l'assistent.
- Aquesta jornada no es realitzarà si no s’arriba a un mínim de places necessàries.

 

Més informació a [email protected] - Tel. 93 412 14 37

 

INSCRIU-T'HI

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes