En l'Assemblea, que tindrà lloc el 18 de febrer, es debatran i decidiran les principals línies estratègiques i accions de l'entitat de cara el nou any.

24/01/2020

El dia 18 de febrer, les instal·lacions juvenils associades a l'Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya (ACCAC) tenen una cita important a l'Assemblea General Ordinària de l'entitat.

Enguany, l'acte se celebrarà a la casa de colònies Castellnou-Dom Bosco, a Castellnou de Bages a partir de les 09.30 h., on es donarà l’espai de participació indispensable per recollir les inquietuds i iniciatives de les instal·lacions juvenils, membres de l'entitat.
 
L'Assemblea és el principal òrgan de presa de decisions dels socis de l'entitat. Per aquest motiu, es presentarà com cada any la tasca feta i també serà el moment de debatre i decidir les principals línies estratègiques de l'entitat de cara el nou any.
 

Enguany, es tornarà a reflexionar sobre qüestions com la implementació del futur reglament d'instal·lacions, la negociació del conveni de lleure o l’afectació de registrar la jornada a la nostra activitat. Per copsar el parer dels gestors associats, també es debatran qüestions com les noves regulacions en l'àmbit de la contractació pública, l'avenç de les colònies escolars i la necessitat que les nostres empreses i entitats enfoquin cada cop més la seva gestió amb criteris més sostenibles i responsables socialment.
 Les instal·lacions associades tenen fins el dia 12 de febrer per confirmar l'assistència a l'assemblea.

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes