El Govern ha anunciat el cessament de tota l'activitat escolar i de lleure. La decisió s'emmarca en el marc del Pla d’Actuació del Procicat per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial d’alt risc i ho fa com a mesura de contenció i per evitar la propagació del coronavirus.

13/03/2020

En un comunicat del Departament d'Educació el Govern de la Generalitat ha decidit tancar tots els centres educatius, en coordinació amb el Departament de Salut i en el marc del Pla d’Actuació del Procicat per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial d’alt risc. Ho fa com a mesura de contenció i per evitar la propagació del coronavirus. La mesura afecta a tots els centres de Catalunya, siguin de titularitat pública, privada concertada, privada o de qualsevol altra titularitat, i a les diferents etapes educatives. Aquesta mesura de tancament també ha quedat incluida en la Resolució SLT/719/2020 del DOCG.

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies en el seu darrer comunicat ha anunciat que ha pres noves mesures en relació amb el coronavirus. Entre aquestes mesures s'inclou instruccions en l'àmbit de l'educació en el lleure, que recull la resolució SLT/720/2020 del DOCG:

"La suspensió per part de les entitats d'educació en el lleure de les activitats de caus, esplais i altres activitats en l'àmbit del lleure que impliqui la coincidència d'infants i joves de centres educatius diferents. Així mateix, se suspenen totes les activitats col·lectives, actes públics i sortides o viatges en grup, en les que participin infants o joves, promogudes per les associacions juvenils, les entitats de serveis a la joventut o els organismes de joventut de les administracions públiques".

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes