06/07/2022
L'Agència Catalana de Salut Pública ha revisat el document "Passar-s'ho bé i menjar millor", una guia amb informació i recomanacions per programar menús de casals d'estiu i campus esportius, que també poden ser referència per a les colònies d'estiu. El document té com a objectiu que els infants que realitzin activitats de lleure a l'estiu, gaudeixin d'una alimentació variada, equilibrada, saludable i adaptada a les seves necessitats. La guia inclou, a més de les recomanacions, un exemple de programació de menú per a quatre setmanes.
Per no descuidar l'alimentació, tampoc a l'estiu, "Passar-s'ho bé i menjar millor" posa l'accent en els punts següents:
El document també recorda les freqüències setmanals recomanades; alerta sobre la necessitat que les màquines expenedores continguin aliments i begudes saludables; i enllaça amb alguns documents amb informació sobre aspectes relacionats amb la manipulació i la seguretat alimentària d'aliments tant en cuina com a l'aire lliure.
Descàrrega del document: Passar-s’ho bé i menjar millor
Font: Restauración colectiva