Les Tallades (Osona).

Busquem persones apassioandes de la natura, coneixedores de la seva fauna, vegetació i microbiologia. Per treballar en temporada de colòneis escolarsa partir de març 2022. Que els agradi transmetre la seva afició i estimació de la natura als alumnes de les escoles que ens visiten.

LA casa està a Osona, concretament Vilanova de Sau. Allotjament i dietes a càrrec de l'empresa

Cal tenir experiència en el sector de colònies o dins l'àmbit de l'eduació ambiental 

podeu deixar el vostre CV  o enviar-lo a nuria@grupeduca.cat


Dades del candidat

Pots enviar-nos un document amb el teu C.V.

De conformitat amb el RGPD, autoritzo que les meves dades i el meu currículum restin registrades en un fitxer de l'ACCAC. De la mateixa manera, autoritzo el tractament i la cessió de les mateixes a la resta de cases associades a l'ACCAC que puc consultar a través de la seva pàgina web en el servei de borsa de treball que ofereix ACCAC als seus associats essent coneixedors que el responsable de les quals és l'Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya i que podré en tot moment exercir el meu dret d'oposar-me, rectifica o cancel·lar qualsevol dada adreçant-me per escrit a l'Av. Portal de l'Àngel, 7 4rt -08002 Barcelona o via correu electrònic a l'adreça accac@accac.cat.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes