La Closa (Berguedà).

Es precisa incorporar a un cuiner/ra. 

Es demana experiència en cuina de col·lectivitats i cuina de muntanya. Coneixements de dietes, al.lèrgies i intoleràncies alimentaries. Preparació dels àpats dels clients. Control d'App's, neteja d'utensilis i cuina.

Bon tracte amb clients escolars i particulars.

Disponibilitat per treballar en horari partit. De dilluns a diumenge, amb dies de descans.

Es fa formació prèvia.

Salari segons conveni de lleure i experiència demostrable.

Disposar del certificat negatiu dels delictes sexuals.

Incorporació immediata.

 


Dades del candidat

Pots enviar-nos un document amb el teu C.V.

De conformitat amb el RGPD, autoritzo que les meves dades i el meu currículum restin registrades en un fitxer de l'ACCAC. De la mateixa manera, autoritzo el tractament i la cessió de les mateixes a la resta de cases associades a l'ACCAC que puc consultar a través de la seva pàgina web en el servei de borsa de treball que ofereix ACCAC als seus associats essent coneixedors que el responsable de les quals és l'Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya i que podré en tot moment exercir el meu dret d'oposar-me, rectifica o cancel·lar qualsevol dada adreçant-me per escrit a l'Av. Portal de l'Àngel, 7 4rt -08002 Barcelona o via correu electrònic a l'adreça accac@accac.cat.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes