Aula de Natura Can Sans (Gironès).

Es busca cuiner/cuinera, no és necesari tenir experiéncia. Només cal disponibilitat, cotxe propi, i ganes de trevallar. La feina és al municipi de Viladasens (Gironés).

 

La feina és per fer esmorzars i dinars, de 8 a 4, aproximadament (depenguent del tamany del grup els horaris poden variar una mica). De dilluns a diumenge, segons calendari de reserves. Cada setmana es mira de donar un dia festiu com a minim.

 

Els mesos de feina son abril, maig, juny, i octubre. Amb possibilitat de treballar un dia a la setmana els mesos de juliol, agost, i setembre.

 

Interessats, trucar al 696896796 o enviar mail a [email protected]


Dades del candidat

Pots enviar-nos un document amb el teu C.V.

De conformitat amb el RGPD, autoritzo que les meves dades i el meu currículum restin registrades en un fitxer de l'ACCAC. De la mateixa manera, autoritzo el tractament i la cessió de les mateixes a la resta de cases associades a l'ACCAC que puc consultar a través de la seva pàgina web en el servei de borsa de treball que ofereix ACCAC als seus associats essent coneixedors que el responsable de les quals és l'Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya i que podré en tot moment exercir el meu dret d'oposar-me, rectifica o cancel·lar qualsevol dada adreçant-me per escrit a l'Av. Portal de l'Àngel, 7 4rt -08002 Barcelona o via correu electrònic a l'adreça [email protected].

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes