La Granja (Vallès Oriental).

Si entens la diferència entre mirar veure i ho practiques, si pots viure en l'aquí i en l'ara, si ets creatiu/a i t'agrada re-inventar-te, si t'apassiona aprendre i créixer com a persona, si ets atrevida/o per a fer les coses diferent, si t'agrada i et estàs disposat/da a sortir de la zona de confort, si ets flexible i el canvi no t'incomoda, ... ET BUSQUEM!

Som laGranja Ability Training Center, a Santa Maria de Palautordera (https://maps.app.goo.gl/dYY7MyN5wcUEr7eY9), pioneres en portar l'educació emocional a la pràctica. Organitzem colònies i excursions escolar per infants i joves de entre 3 a 16 anys entrenant les competències emocionals!

Estem incorporant Educador/es Emocionals en Oci i Temps Lliure al nostre equip! Vols formar-hi part? 

Requisits:

- Necessari parlar català i castellà, i comptar amb un alt nivell d'anglès parlat (demostrable en entrevista).
- Valorem l'experiència en el món de l'Oci i el Temps Lliure, l'interès per la naturalesa i/o els animals de granja.
- Valorem comptar amb el carnet de monitor/a d'Oci i Temps Lliure.
- Si la teva passió es la transformació a partir de l'educació et busquem!

Beneficis:

- Contractació fixe-discontinu en temporada alta en els següents formats: Excursions escolars d'un matí o colònies escolars de 2 o 3 dies. El nostre preu hora net és de 9,60€.
- A través del programa de Desenvolupament del Talent volem ajudar-te a formar-te i créixer com a Educador/a emocional dins el nostre equip.
- Entorn de natura i contacte amb infants i joves.
- Possibilitat de continuació a la campanya d'estiu i pre-temporada.
- Equip humà i entorn de creixement positiu.

Data límit recepció de candidatures: Diumenge 21 d'abril a les 20h.

Link candidatures: 
https://forms.gle/6rtm5Wk62Cbm51bh9
 
Indispensable tenir disponibilitat per la formació presencial 29 i 30 d'abril i 2 de maig (9-17h)

Et veus educant en emocions mentre gaudeixes de fer oci i temps lliure? Volem coneixe't!


Dades del candidat

Pots enviar-nos un document amb el teu C.V.

De conformitat amb el RGPD, autoritzo que les meves dades i el meu currículum restin registrades en un fitxer de l'ACCAC. De la mateixa manera, autoritzo el tractament i la cessió de les mateixes a la resta de cases associades a l'ACCAC que puc consultar a través de la seva pàgina web en el servei de borsa de treball que ofereix ACCAC als seus associats essent coneixedors que el responsable de les quals és l'Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya i que podré en tot moment exercir el meu dret d'oposar-me, rectifica o cancel·lar qualsevol dada adreçant-me per escrit a l'Av. Portal de l'Àngel, 7 4rt -08002 Barcelona o via correu electrònic a l'adreça [email protected].

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes