Cerca en diferents directoris com dotar-se dels materials necessaris per garantir la seguretat i higiene en relació a la Covid-19

11/06/2020

En aquest temps previs a la possible reactivació de l'activitat en cases de colònies i albergs, és important dotar-se de tots aquells materials que seran necessaris per preparar les instal·lacions i els seus equips per a garantir la seguretat i higiene en relació a la Covid-19. Materials com ara els productes de neteja i desinfecció, epis com mascaretes i pantalles facials, desinfectants personals, kits diagnosi, etc.

L'ACCAC ja ha posat a l'abast dels seus associats una sèrie de productes per poder complir amb tots els protocols de seguretat i higiene necessaris per la reobertura de les instal·lacions juvenils i assegurar la neteja i desinfecció dels seus espais a través de Serhs, el seu distribuïdor habitual.

Marketplace empresarial Covid-19 d'Acció

La col·laboració empresarial ha estat una de les consignes més repetides per ACCIÓ durant anys. En una situació com l’actual, el talent, la creativitat i la generositat fan que persones i empreses vulguin donar tot allò que tenen per mirar de pal·liar els efectes de la crisi sanitària que vivim.

Per això, des d’ACCIÓ han posat en marxa el Marketplace empresarial Covid-19. Aquí podreu compartir allò que les empreses poden aportar, com poden col·laborar, com poden adaptar-se i convertir-se en part de la solució, cadascuna des dels seus àmbits d’especialitat, des dels seus coneixements, la seva maquinària, els seus materials en estoc, etc.

El Marketplace empresarial Covid-19 s’enfoca especialment a serveis tecnològics i productes sanitaris que puguin ser efectius a curt termini. Recull en un ampli cercador les ofertes que han rebut, analitzat i validat: http://www.accio.gencat.cat/ca/serveis/accio-virtual-desk/marketplace-covid-19/index.html?q=&cat=&submit=%C2%A0.

Directori d'empreses distribuïdores d'EPIS de PImec

Des de PIMEC també es recolza a les empreses per a la tornada dels treballadors als seus llocs de treball prioritzant les mesures sanitàries. És per això que l'organització ha creat aquest llistat d'empreses sòcies distribuïdores d'EPI. El directori permet cercar per productes i per territori: https://www.pimec.org/ca/pimes-autonoms/serveis/proveidors-epis.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes