Els Plans d’acció han estat aprovats pel Govern de Catalunya, el Departament d’Empresa i Coneixement.

07/10/2020

En el marc del Pla estratègic del desconfinament per la COVID-19 aprovat pel Govern de Catalunya, el Departament d’Empresa i Coneixement ha elaborat els Plans d’acció per a les activitats següents: comerç en general, mercats de venda no sedentària, centres comercials, recintes firals i restauració. Aquests plans incorporen les mesures previstes amb les quals s’ha de dur a terme amb caràcter general cadascun d’aquests àmbits d’activitat.

D’acord a Pla sectorial de desconfinament per als establiments comercials de venda al detall i a l’engròs en les condicions de l’etapa de represa  hem actualitzat el document:

D’acord al Pla sectorial de desconfinament per al sector de la restauració en les condicions de l’etapa de represa hem actualitzat els documents:

Font: Generalitat de Catalunya

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes