L'Associació modifica el seu horari degut a la situació de la pandèmia.

19/11/2020

Des de l’ACCAC hem pres mesures des de l'inici de la situació que està generant el coronavirus, tot mantenint l’activitat en un moment que els nostres socis necessiten el màxim de recolzament i suport. Seguint les recomanacions per evitar la propagació del Coronavirus Covid-19 i vetllant també per la salut dels nostre equip, ens hem mantingut actius però a través del teletreball i garantint el contacte dins l’horari habitual d’atenció.

La situació no ha millorat després de l'estiu i l'associació s'ha vist obligada també ha pendre algunes actuacions per minimitzar l'impacte econòmic que també estan patint els seus associats i la pròpia entitat.

Amb tot, mantindrem el nivell d'esforç que la situació requereix per reivindicar i donar tot el suport que actualment el sector necessita. De la mateixa manera que seguirem informant puntualment de tot allò que sigui d'interès i resumint les diverses novetats que apareixen. També mantindrem les xarxes socials actives amb les últimes notícies que us convidem a seguir i fer-ne difusió. Per últim, estem preparant un nou canal de comunicació més ràpid amb tots els nostres socis.

La nostra central d’informació i reserves també seguirà atenent a tots aquells que us vulgueu adreçar amb el desig de ben aviat poder tornar a gaudir d’una estada a qualsevol de les nostres instal·lacions.

Us podrem atendre a través d’aquests canals:

CORREU ELECTRÒNIC
Us convidem a utilitzar preferentment aquestes adreces habituals:

Central d’informació i reserves: [email protected]
Serveis als socis: [email protected]
Direcció: [email protected]
 

ATENCIÓ TELEFÒNICA
Els horaris d’atenció són: Dies feiners de 9.30 a 14.30 h i divendres fins a les 14 h.

Podeu seguir trucant-nos al telèfon habitual: +34 93 412 14 37

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes