Programa de suport a la consolidació, l’enfortiment i la reinvenció del treball autònom.

19/01/2021

PIMEC, amb el suport del departament de Treball, Afers Socials i Famílies, posa a l'abast dels treballadors autònoms el PROGRAMA CONSOLIDA’T de suport a la consolidació, l’enfortiment i la reinvenció del treball autònom.

Aquest programa és totalment gratuït i té per objectiu l’assessorament personalitzat amb un consultor expert durant un any, així com la formació especialitzada per a la millora de la gestió empresarial. La majoria de les activitats previstes en el programa es realitzaran en modalitat virtual, a través del nostre Campus Virtual.

Els destinataris del projecte han de complir els següents requisits:

  • Persones treballadores autònomes pròpiament dites o econòmicament dependents (TRADE).
  • Persones treballadores autònomes societàries integrades en una societat civil privada, una comunitat de béns o societat limitada, sempre que no tingui més de 4 persones contractades ni una facturació superior a 500.000 € anuals.
  • Persones treballadores autònomes que hagin cessat en la seva activitat i vulguin dur a terme un nou projecte de treball autònom.

L'ACCAC posa a disposició dels seus associats autònoms el poder gaudir d'aquest Programa. Per a més informació només cal posar-se en contacte amb l'associació. 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes