Destaca l'àrea Covid-19 amb una àmplia informació sobre plans, mesures i proves diagnòstiques

23/02/2021

Previntegral, empresa de prevenció de riscos laborals estrena la seva nova web. L'entitat, té amb l'ACCAC un conveni de col·laboració per oferir un servei d'assistència tècnica i d'assessorament en matèria de preventiva. 

Aquesta nova web millora la usabilitat, amb una navegació més ràpida i fàcil i presenta noves àrees per tots els seus clients, com una renovada àrea privada molt ampliada i o es pot trobar tota la informació relacionada amb l'empresa i on els treballadors podran accedir als seus reconeixements mèdics. 

També és molt destacable l'àrea Covid-19, amb una àmplia informació sobre plans de contingència, mesures de seguretat, com actuar en cas d'un positiu a l'empresa i les diferents proves diagnòstiques. 

Finalment car que a la web també trobareu el contacte de l'àmplia xarxa de delegacions pel territori, fet que permet establir un tracte més proper amb les cases de colònies i albergs per oferir-los un servei personalitzat. 

Aquells associats a l'ACCAC que necessitin més informació sobre la contractació d'aquest servei, a l'apartat Documentació de l'àrea privada de l'associació, es pot trobar la informació relativa als serveis que ofereixen, com per exemple, l'avaluació inicial de riscos, el pla de prevenció, la planificació de l'activitat preventiva o el pla d'emergència. A més, Previntegral ofereix assessorament tècnic continuat i assistència en cas d'inspecció laboral.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes