Salut i PIMEC signen un conveni per fer tests d’antígens ràpids a les empreses de Catalunya.

29/03/2021

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i PIMEC han signat un conveni de col·laboració per a la realització de tests d’antígens ràpids (TAR) de COVID-19 a les empreses d’arreu del territori català.

A través d’aquest acord promouran de forma conjunta els cribratges, d’acord amb les prescripcions del “Protocol per a la realització al territori de Catalunya de cribratges mitjançant tests d’antígens a empreses, polígons i zones de concentració d’activitat laboral”, elaborat pel Departament de Salut i presentat al Consell de Relacions Laborals de Catalunya. Els cribratges es podran fer puntualment o bé es podrà establir una periodicitat.

Per aquest motiu PIMEC ha posat en marxa la iniciativa “PIMEC Covid free”, que consisteix en portar a centres de treball, polígons i zones de concentració laboral de Catalunya els tests ràpids d’antígens per re-activar l'activitat econòmica i  que té com a principal objectiu millorar el control de la crisi sanitària de la Covid-19 a Catalunya i contribuir a la prevenció i la seguretat de la salut de les persones en l’àmbit laboral.

El test és gratuït, només s'haurà d'abonar l'import del personal sanitari obligatori per realitzar la prova (a partir de 18€/persona).

PIMEC ofereix diverses opcions, com venir a fer el test a les instal·lacions de les seus i delegacions de PIMEC, unitats mòbils adaptades, o el servei in-company. 

El servei inclou : 

  • Test ràpid d'antígens.
  • Personal sanitari.
  • Gestió i destrucció del rebuig de les proves realitzades.
  • Anàlisi i gestió de resultats (segons protocol establert).
  • Assessorament científic

Tots els socis de l'ACCAC que estigueu interessats només cal omplir el formulari que es troba a la seva web i PIMEC es posarà en contacte amb vosaltres. 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes