Des de l'Alberg aposten per esdevenir una proposta responsable on primin els criteris de sostenibilitat, oferint-se com un espai de dinamització social i d’educació ambiental.

23/04/2021

L'Alberg Solidança és una instal·lació del Baix Empordà situada en l'entorn privilegiat de la Costa Brava. Està al bell mig del municipi de Palafrugell, un municipi dinàmic i ple d’activitats sòcio-festives i culturals, que disposa de gran tradició i riquesa gastronòmica i a més és un lloc ideal per practicar activitats esportives o lúdiques envoltat d’un magnífic paisatge.

Des de l'Alberg aposten per esdevenir una proposta responsable on primin els criteris de sostenibilitat, oferint-se com un espai de dinamització social i d’educació ambiental. Per això l’Alberg Solidança utilitza l’economia circular com a mètode de funcionament, reduint l’ús de recursos materials i energètics mitjançant la reducció, la reutilització i el reciclatge.

Aquest alberg compta amb 65 places distribuides en diferents habitacions de 2 a 7 places.

Disposa d'una amplia zona de jardins, barbacoa, porxos coberts, zona de jocs i d'aparcament per bicicletes. També disposa de diferents sales polivalents per a fer activitats, formacions i tallers i també de Wi-Fi.

Amb aquesta nova incorporació,participen a l'ACCAC 76 instal·lacions associades, que aposten per la importància del treball col·lectiu i que s’uneixen per reclamar el reconeixement del sector i reivindicar la seva activitat com a recurs educatiu.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes