A les activitats a l'aire lliure es pot prescindir de la mascareta quan les activitats es realitzin entre infants del mateix grup de convivència o es pugui mantenir la distància de 1,5m

28/06/2021

Arran de la publicació en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE), el divendres 25 de juny, del Reial decret llei 13/2021, que modifica la redacció de l'article 6 de la Llei 2/2021 que regula la utilització de les mascaretes en espais exteriors, i amb caràcter general, deixa de ser obligatori l'ús de mascaretes en espais a l'aire lliure, sempre que es pugui mantenir una distància mínima de, almenys, 1,5 metres entre persones, excepte grups de convivents.

Desprès de la nota publicada també per la Generalitat en relació a l'aplicació de la mascareta a Catalunya, des de la Direcció General de Joventut s'ha notificat les següents instruccions en relació a  l’ús de les mascaretes en activitats d’educació en el lleure. 

A l’interior:

Els infants i joves han de seguir fent ús de la mascareta en els espais interiors seguint les mateixes indicacions establertes fins ara.

A l’exterior:

Es podrà prescindir de la mascareta quan es pugui mantenir la distància d’1,5 metres entre infants i/o joves i també quan les activitats es realitzin entre persones del mateix grup de convivència (encara que no es pugui mantenir la distància).

Aquesta nova resolució de nivell estatal modifica el Protocol per desenvolupar les activitats d'educació en el lleure en temps de Covid que es va aprovar el passat mes de maig. 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes