Sessió per explicar les millores que ha incorporat el GestACCAC per generar els contractes de reserva

17/09/2021

El passat 17 de setembre l'ACCAC ha organitzat una sessió virtual per explicar les millores que ha incorporat al GestACCAC, el programa creat específicament per a la gestió, calendarització, contractació i facturació de les reserves a les instal·lacions juvenils. 

Amb la voluntat d'anar millorant l'aplicatiu aquesta sessió estava enfocada a explicar les actualitzacions que s'han incorporat per poder administrar de forma més automatitzada les condicions dels contractes a través del GestACCAC.  D'aquesta manera els assistents han pogut conèixer de primera mà aquestes millores, resoldre dubtes i familiaritzar-se amb els nous procediments que els poden facilitar la seva tasca com a gestors i millorar la relació amb la Central d'Informació i Reserves de l'Associació. 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes