Material divers per poder treballar diferents àmbits temàtics relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat, dins i fora de l'aula

26/11/2021

El Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat ha presentat la nova estructura del seu portal web amb Recursos educatius per a la sostenibilitat que ofereix al professorat i als educadors i educadores material divers per poder treballar diferents àmbits temàtics relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat, dins i fora de l'aula. L’objectiu d’aquest recull és que el professorat i els/les educadors/es ambientals disposin de material divers per poder treballar aquestes temàtiques dins i fora de l’aula.

Amb la nova estructura els recursos estan organitzats en diferents categories (aigua, alimentació, canvi climàtic,... ) i permet fer una recerca segons el tema que es vol treballar. 

Entre aquests recursos es pot trobar un apartat amb 17 propostes didàctiques d’enfocament globalitzat al voltant de cadascun dels 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS). Cadascuna de les propostes va acompanyada amb el vídeo del programa "Objectiu 2030” del Club Super3 que correspon a l’ODS del repte.

Font: Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes