English Summer, sòcia de l'ACCAC, exposa la metodologia, els valors i l’organització de les nostres colònies escolars en aquest fòrum internacional

19/01/2022

Més de 300 professionals participen aquests dies en un congrés internacional d'educació i lleure que se celebra a Tiumén, la ciutat russa situada a la Sibèria Occidental.

Sota el nom de “Diàlegs de Professionals 72 – Estem junts” aquest seminari recull una vintena de conferències úniques i classes magistrals de professionals dels diferents països del món com Rússia, Estats Units, Índia, Mongòlia i Espanya.

Carolina Fleix, gerent del grup English Summer i ambaixadora espanyola de International Camping Fellowship, està participant en el congrés com a ponent. Avui presenta School Camps in Catalonia, exposant com es realitzen les colònies escolars a Catalunya, quin és el seu origen, les metodologies que s’utilitzen i el procés organitzatiu dels grups escolars previ i durant la seva estada. 

Una ponència basada en la pròpia experiència organitzant colònies escolars amb Edulònia durant més de 30 anys a Finca Vallclara, Finca La Capella, Finca Prades i Finca Tamarit. Un exemple a seguir per a molts països amb menys experiència en el sector.

El congrés també aplega multitud de tallers i visites com el Camp Tour que es farà per les instal·lacions dels campaments russos “Rebyachya Respublika” i “Olimpiyskaya Rebyachka”.

Seran 3 dies, del 19 al 21 de febrer, plens d’aprenentatge amb debats temàtics entre professionals per conèixer altres mètodes, més eines d’implementació i sobretot, obrir ments a nous horitzons. Es pot seguir el seminari a través de la seva web oficial: https://seminar72.ru/.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes