Situada dalt d'un turó elevat, ofereix unes fantàstiques vistes sobre la baixa Segarra

29/03/2022

La casa de colònies La Guàrdia Lada torna a formar part de l'ACCAC. Els nous gestors, en Jordi i la Marta, han cregut important entrar a formar part de l'Associació i apostar per la importància del treball col·lectiu i el suport que l'associació els pot oferir. 

La casa disposa de 86 places i es troba a la baixa Segarra, al municipi que dona nom a la instal·lació. És l'edifici de l'antiga rectoria al costat de l'Església de Santa Maria i als peus de l'emblemàtic Castell de la Guàrdia, datat al segle XI, ara en runes. 

Des que la casa va obrir les seves portes l'any 1973, milers de persones, petites i grans, s'hi han allotjat per gaudir de les tradicions del camp, de la natura i de la cuina. La situació de la instal·lació permet l'oportunitat de recórrer l'entorn en bicicleta o a peu i conèixer les tradicions culturals de la zona de la Segarra. 

També compten amb dues grans sales, una d'elles ambientada en l'època medieval que s'utilitza per realitzar diferents activitats aprofitant l'entorn de la casa i les restes del castell. 

Amb aquesta nova incorporació a l'ACCAC ja són 78 les instal·lacions que aposten per treballar conjuntament per al reconeixement del sector de les cases de colònies i albergs com un gran recurs educatiu i social. 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes