Queda sense efecte també el Pla d’actuació per a les instal·lacions juvenils en el context de pandèmia i el de sortides i colònies escolars.

01/04/2022

Arran de la millora de la situació pandèmica, el PROCICAT deixa sense efecte a partir del 31 de març del 2022, els plans sectorials per a les activitats d'educació en el lleure, com el document de Criteris per desenvolupar les activitats d’educació en el lleure en el marc de la pandèmia per Covid-19 vigent des del maig de 2021, així com el Pla d’actuació per a les instal·lacions juvenils que ja permetia la plena ocupació de cases de colònies i albergs juvenils. Per tant, a partir d'ara s’aplicaran al lleure i a les estades a les instal·lacions juvenils les mateixes mesures de prevenció que s’apliquen a la població en general.  Aquestes directrius hauran de seguir les que s'estableixin per a la comunitat en general, com les darreres publicades a la RESOLUCIÓ SLT/915/2022, de 31 de març, per la qual s'estableixen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

En relació a les activitats de lleure que es desenvolupen en el marc escolar, i més concretament a les sortides i colònies organitzades pels centres docents, també va ser anul·lat el document d'Especificacions sobre el Pla d'actuació per al curs 2021-2022 per a centres educatius en el marc de la pandèmia per COVID-19 en relació amb les activitats extraescolars i les colònies i sortides escolars. Tanmateix, no es fa cap altra consideració a les activitats fora del centre i caldrà atendre al que disposin els plans d'organització del curs escolar 2021-22.

En aquest sentit, el Pla d’actuació per al curs 2021-2022 per a centres educatius en el marc de la pandèmia continua vigent i només fa referència a les sortides i colònies escolars remeten als plans sectorials vigents que ja no existeixen.  Davant d'aquesta incertesa, l'ACCAC desitja que en breu hi haurà una normalització de l'activitat als centres escolars i de retruc en les sortides i colònies escolars ara que la campanya de colònies escolars ja ha començat.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes