L'ACCAC posa a disposició de tots els associats ofertes genèriques per permetre cercar personal especialitzat

L’ACCAC té a l’abast dels associats una borsa de treball que permet divulgar les ofertes laborals de les cases de colònies i albergs associats.

Per poder accedir a aquesta eina per a la cerca de personal i publicar l'oferta de feina només cal anar a la part privada de la web.  Una vegada  identificats cal anar triar al menú l'apartat de Gestió web pública > Borsa de treball.

 

Una vegada en aquest apartat, podrem consultar els currículums de les ofertes de perfils genèrics que publica l'Associació, com són les de monitors i monitores segons temporada o personal de cuina, neteja o manteniment. 

Accedint a cadascuna d'aquestes ofertes, es presenta un llistat on es pot fer una selecció dels candidats que s'han inscrit, filtrant per la ciutat de procedència, l'edat, l'experiència o la titulació, així com ordenant la relació a través del títol de les diferents columnes que es presenten. 

El servei de Borsa de treball també facilita l'opció més habitual de publicar fàcilment les ofertes de treball específica de cada casa associada, amb la possibilitat de gestionar una selecció dels candidats i candidates més acurada a través de preguntes adminsitrables.

Per a més informació, les instal·lacions associades es poden posar en contacte amb l'ACCAC

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes