Compartint amb tots els associats les bases generals i específiques que regeixen la concessió d'aquesta subvenció

28/06/2022

El passat 13 de maig es van publicar les bases per a les convocatòries de subvencions en l’àmbit de l’atenció social finançades amb els fons Next Generation EU, entre les quals està prevista la línia 5.2. d'ajuts destinats a finançar actuacions per a la transició ecològica de les instal·lacions juvenils.

En aquest article publicat al web s'informava d'aquells aspectes més destacats que regeixen les condicions i requeriments per optar a aquesta subvenció.

Amb la intenció d'avançar-nos a la publicació de la convocatòria que obri els terminis per presentar les sol·licituds, des de l'ACCAC es celebra una trobada per fer més present aquesta possibilitat d'ajuts compartint amb tots els seus associats les bases generals i específiques que regeixen la concessió d'aquesta subvenció, així com recollir tots aquells dubtes que puguin sorgir.

Data: dimarts 28 de juny
Horari: de 9.30 a 11.00 h. 
Format: sessió virtual 

Es pot consultar la presentació amb tota la informació relativa a aquesta línia d'ajut fent clic en aquest enllaç a l'àrea de socis del portal web.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes