Situada al costat del parc natural de Montnegre i de la Costa Brava, en un marc natural incomparable

11/07/2022

Mas Panella és una casa de colònies i centre d'activitats totalment rehabilitada, situada dins el terme municipal de Tordera, a tan sols 5 minuts del nucli urbà.

La casa ofereix diferents centres d'interès per les escoles adaptats a les edats dels infants i a les necessitats de l'escola. A Mas Panella es poden aprendre diferents aspectes de la vida de la prehistòria, escoltar els arbres que caminen i xerren, viatjar a través d'una màquina del temps i trobar personatges de diferents èpoques i pels més grans activitats de cohesió o activitats a la platja. 

La casa de colònies també disposa de tots els serveis necessaris per a una bona acollida d'entitat de lleure i associacions que vulguin gaudir d'una estada a Mas Panella. Disposa de grans exteriors per la realització d'activitats a l'aire lliure, d'una gran sala de 120m2 amb parquet ideal per grups de dansa, meditació,.. i un camp de futbol amb gespa i un poliesportiu a prop per associacions esportives que vulguin fer un cap de setmana d'entrenaments.  

Consta de sis dormitoris amb una capacitat per a 50 persones, menjador, cuina, sala de reunions, sala annexa gran, calefacció, ascensor, espais adaptats per a discapacitats i àmplia zona de pàrquing. 

Amb aquesta nova incorporació, participen en l'ACCAC 79 cases de colònies i albergs, que aposten per la importància del treball col·lectiu i que s’uneixen per continuar reivindicant el reconeixement de la seva activitat com a recurs educatiu imprescindible. 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes