Masia recentment reformada i adaptada com a instal·lació juvenil situada al cor del Vallès

25/10/2022

Can Xammar és una instal·lació juvenil situada al bell mig del poble de l’Ametlla del Vallès, dins de l’Espai Natural Protegit (ENP) dels Cingles de Bertí. Disposa d'un gran terreny ballat que connecta directament amb el poble i amb el Parc Natural. 

La instal·lació és una masia de tres plantes del 1649 reformada i adaptada recentment com a instal·lació juvenil amb 114 places legalitzades.  La casa ofereix diferents serveis d’acompanyament i activitats per a particulars, entitats, escoles, clubs esportius,..

Can Xammar, més que una instal·lació juvenil, és un projecte educatiu i social d’acompanyament  a entitats, clubs, institucions i col·lectius en el seu projecte, promovent el contacte amb la natura i l’entorn a través del joc. Aquesta instal·lació juvenil , és l’espai ideal per organitzar formacions, estades, colònies, campaments, camps de treball,.....

Aquest projecte és gestionat per la Fundació Roser de Maig, una ENL d’acció social, educativa i de lleure. Les finalitats fundacionals giren envers l’educació en el lleure, l’animació sociocultural i l’educació cristiana que es duen a terme mitjançant una tasca social i d’ajuda a aquelles persones que més ho necessiten. 

Amb aquesta nova incorporació, participen en l'ACCAC gairebé 80 cases de colònies i albergs, que aposten per la importància del treball col·lectiu i que s’uneixen per continuar reivindicant el reconeixement de la seva activitat com a recurs educatiu imprescindible. 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes