L'Alberg situat a la població de Xerta, és un lloc ideal per descobrir les terres de l'Ebre

25/05/2023

L'Alberg de Xerta, amb una capacitat per 46 persones, situat al centre de la població de Xerta, és un alberg rural i familiar d'una sola planta i distribuït amb vuit espais diferenciats i molt amplis i amb un gran jardí. 

Disposa de tots tipus d'habitacions i és ideal per famílies, grups, colònies, persones amb mobilitat reduïda,.. Construït el 2007, ha estat dissenyat per fer fàcil i còmoda l’estada de persones amb diversitat funcional, amb espais amplis sense cap barrera arquitectònica, espais comuns sense portes, així com finestres, habitacions i banys totalment adaptats. 

A Xerta podreu gaudir del pas del riu Ebre, de les vistes dels ports de Tortosa-Beseit i la serralada de Cardó, del pas de la Via Verda “Val de Zafán” i d’altres indrets.

La Via Verda "Val de Zafán" és una antiga via de ferrocarril que unia la Puebla de Hijar amb Tortosa i que actualment està rehabilitada perquè es pugui anar amb bicicleta, a peu o a cavall. Està senyalitzada i té una baixa dificultat pels usuaris, per la que fa que sigui una bona opció per famílies, amics, escoles, ... 

Amb aquesta nova incorporació, participen en l'ACCAC més de 80 cases de colònies i albergs, que aposten per la importància del treball col·lectiu i que s’uneixen per continuar reivindicant el reconeixement de la seva activitat com a recurs educatiu imprescindible. 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes