Per poder integrar i gestionar la prevenció de riscos laborals. Formació gratuïta i on-line fins al 15 de desembre

20/07/2023

Des del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya organitzen aquest seminari de prevenció de riscos laborals per a persones treballadores autonònomes, sigui quina sigui la seva activitat professional, per tal que aquestes també integrin la prevenció de riscos laborals en el seu dia a dia i puguin gestionar-la. 

El seminari és gratuït, té una durada de 6 hores i es realitza on-line

Objectius

  • Aprendre a impulsar l’autogestió i l’autodesenvolupament per al seu progrés professional, en un entorn laboral segur i adaptat als canvis constants de l’activitat.
  • Disposar de pautes que l’ajudi a gestionar la prevenció de riscos laborals de la seva activitat professional.

Continguts

Es tracta d’un seminari d’autoformació en el que s’exposen els beneficis que aporta gestionar la prevenció de riscos laborals. Els continguts orienten sobre com fer aquesta gestió per aconseguir millorar les condicions de seguretat i salut laboral. 

S’aporten pautes per analitzar les condicions de treball i identificar els factors de risc presents en l’entorn laboral.

El seminari està estructurat en nou unitats didàctiques amb continguts teòrics, elements de reforç (7 píndoles audiovisuals) i exercicis que ajuden a fixar els conceptes.

Comunicació

Durant l’execució del seminari, els i les participants podran fer arribar consultes tant de contingut com de gestió del seminari a l'adreça de c/e [email protected]

Període inscripcions

El seminari estarà obert durant tot l'any fins al 15 de desembre de 2023 i es poden realitzar inscripcions fins a una setmana abans. 

Per realitzar la inscripció a través del següent formulari.

Un cop feta la inscripció en pocs dies rebreu un correu amb l'accés al seminari.

Certificat 

Es podrà generar i descarregar el certificat un cop es finalitzi el seminari i s'hagin realitzat els qüestionaris de cada unitat.

Al finalitzar el període d’edició del seminari es deixarà obert 10 dies més per tal que l'alumnat es pugui descarregar el certificat. Un cop tancat definitivament el seminari ja no es podran generar certificats.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes