El termini de presentació de sol·licituds s'obrirà el pròxim 12 de setembre

24/07/2023

Tot i que des del passat juliol del 2022 ja es va preveure que les societats civils poguessin optar als ajuts del Kit Digital, no ha estat fins al divendres 7 de juliol que s'ha publicat l'Ordre ETD/739/2023 amb la que es modifiquen les bases reguladores que permet finalment ampliar a aquestes entitats com a beneficiàries del bo digital.  

Amb aquesta modificació, el passat 20 de juliol es va publicar una convocatòria específica d’ajuts destinats a la digitalització de societats civils i professionals per a tots tres segments com els ja convocats fa temps per les empreses en general.

Per tant, totes aquelles instal·lacions juvenils registrades com a SCP ja poden sol·licitar l'ajut del KID DIGITAL

L'objectiu dels ajuts és finançar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avenç significatiu en el nivell de maduresa digital. Els ajuts també es podran destinar a l’adopció de solucions de digitalització que tinguin com a finalitat substituir a les solucions ja adoptades pel beneficiari, sempre que suposin una millora funcional. Concretament, es considerarà que hi ha millora funcional quan: 

  • La solució de digitalització sigui completament nova i compleixi tots els requisits mínims de la categoria a la qual pertanyen 
  • La solució a substituir no compleixi amb algun dels requisits mínims exigits en la mateixa categoria de solució de digitalització corresponent 

Es poden consultar aquí les diferents solucions de digitalització disponibles a la qual es pot destinar el bo digital que se sol·licita:  Catàleg de solucions de digitalització del Programa Kit Digital.

Entitats beneficiàries: 

Podran ser beneficiaris d’aquesta convocatòria d’ajuts les comunitats de béns, les societats civils amb objecte mercantil, les societats civils professionals i les explotacions agràries de titularitat compartida, que tinguin el domicili fiscal a l’Estat espanyol i que formin part d’algun dels següents segments (us enllacem a les informacions que per cada segment vam facilitar en el seu moment per a les empreses mercantils en general): 

Recordar que malgrat el que es detalla als diferents comunicats, el passat mes de febrer, el Programa Kit Digital va ampliar fins al 31 de desembre del 2024 el termini per poder sol·licitar les ajudes.

Les persones físiques o jurídiques que hagin obtingut la condició de beneficiàries en alguna de les convocatòries del Programa Kit Digital no podran presentar-se en aquesta darrera convocatòria.

Quantia: 

L’import màxim d’ajuts per beneficiari serà de: 

  • Segment I: 12.000 euros 
  • Segment II: 6.000 euros 
  • Segment III: 2.000 euros 

Termini de presentació de sol·licituds: 

El termini de presentació de sol·licituds serà des del 12 de setembre de 2023 a les 11:00 h fins al 31 de desembre de 2024 a les 11:00 h 

Sol·licituds: 

El procediment de concessió dels ajuts serà de concurrència no competitiva.

Per poder tramitar l'ajut els socis de l'ACCAC compten amb el suport de PIMEC que els ofereix la gestió de manera gratuïta com a representant voluntari.

També es pot tramitar la sol·licitud directament a la seu electrònica a través del següent enllaç.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes