Serhs Distribució proposa la compra de paper higiènic i eixugamans sense emissions i lliure de plàstic

30/01/2023

Durant la 10a Jornada Serhs - ACCAC es va presentar l'empresa LC Paper, fabricant de paper de diverses categories i especificacions per a empreses manipuladores d'arreu del món, amb un portafoli que és referent en qualitat, sostenibilitat i innovació. Una proposta de Serhs Distribució per oferir a les instal·lacions de l'ACCAC la seva gamma de productes de paper 100% sostenible, acreditats periòdicament per rigorosos programes de certificació ambiental que auditen i monitoritzen els seus estàndards d'ecologia en la fabricació. 

L'empresa LC Paper com a referent en sostenibilitat, innovació i petjada de carboni zero en la producció dels seus productes, van presentar el procés de descarbonització en la cel·lulosa i els seus avantatges. 

Especialitzats en paper higiènic i eixugamans sense emissions i lliure de plàstic, ja que el seu subministrament es fa en capses de cartró.

  • Tecnologia OnePly: absorció, suavitat i sensibilitat 
  • Estalvi: més densitat, més metres, menys preu
  • Zero emissions de CO2 : fabricació sostenible 
  • 100 % ecològic: pura fibra reciclada. 

Amb LC Paper es treballen 7 dels objectius del Desenvolupament Sostenible i va ser un bon exemple de com alinear la seva acció amb els ODS: 

  • Objectiu 7 (energia assequible i no contaminat) -> Fabricat amb energies renovables.
  • Objectiu 9 (Indústria, innovació i infraestructura) -> Tecnologia OnePly patentada: dues capes en una.
  • Objectiu 12 (Producció i consum responsable) -> Més metres per rotlle: transport més eficient.
  • Objectiu 14 (Vida submarina) -> Envàs de cartó que permet eliminar plàstics d'un sol ús. 
  • Objectiu 17 (Aliances per a assolir objectius) -> Cooperació Serhs + LC Paper per a la sostenibilitat.

Durant la Jornada també va destacar la importància de comunicar als nostres clients i usuaris les accions que realitzem per minimitzar l'impacte sobre el nostre entorn, com és l'opció de compra que puguis realitzar a la teva instal·lació. Com a mostra, durant l'acte, es va fer lliurament d'un certificat a l'ACCAC amb les fites de reducció d'impactes mediambientals assolits gràcies a la compra dels seus productes ecològics per part dels seus associats, on es detalla la seva contribució mediambiental l'any 2022 com a col·lectiu. 

Per última es va oferir la possibilitat que totes aquelles instal·lacions associades que estiguin interessades a participar en aquest programa de compra sostenible de paper i vulguin donar visibilitat a la seva compra més responsable, podran obtenir un diploma propi on s'especificarà la seva contribució en reduir la seva petjada de CO2 i hídrica

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes