Un any més, l'ACCAC presenta a través del seu portal web la campanya Colònies d'estiu 2024

22/02/2024

Un any més, l'Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya (ACCAC) vol ser punt de trobada de les instal·lacions associades que organitzen directament colònies obertes a les famílies durant l'estiu. I ho fa, presentant a través d'una portada específica al seu portal web, la campanya "Un estiu per compartir i conviure" 

Aquest estiu les cases de colònies de l'ACCAC organitzen diverses propostes d'educació en el lleure des de finals de juny fins a setembre, que duren des d'una setmana fins a quinze dies. Activitats a la natura, de coneixement de l'entorn o colònies temàtiques d’anglès, educació emocional o equitació són algunes de les possibilitats que els infants i joves podran gaudir durant els mesos d'estiu.

Les inscripcions a les diferents propostes de les cases de colònies de l'ACCAC ja estan obertes i trobareu els enllaços on obtenir més informació i com formalitzar la vostra participació en aquella que trieu.

Moltes altres instal·lacions juvenils de l'associació acolliran també aquest estiu, un gran nombre d’entitats de lleure i d'altres àmbits en les seves estades en aquests espais únics.

Totes aquelles cases de colònies i albergs associats que organitzin unes colònies per a infants i joves aquest estiu, encara estan a temps de fer arribar la seva proposta d'activitat, només han de posar-se en contacte amb l'ACCAC per facilitar-los la informació. 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes