Els plafons distribuïts a totes les instal·lacions associades vol acompanyar als infants en l'adquisició d'una major consciència ambiental

14/03/2024

Un dels principis de l'economia circular que es destaca al Full de Ruta per a la sostenibilitat i descarbonització de les cases de colònies i albergs que ha elaborat l'ACCAC és el fet de col·laborar per crear valor compartit.

Sota aquesta premissa, el mateix full de ruta també proposa quines mesures del projecte són susceptibles d'abordar-les com a col·lectiu i de manera col·laborativa, tot potenciant-les des de l'ACCAC. És amb aquesta idea que des de la CoP de Desenvolupament Sostenible de l'entitat s'ha treballat en una campanya de sensibilització amb elements de divulgació que té com a objectiu transmetre bons hàbits als usuaris de les instal·lacions juvenils i acompanyi especialment als infants en l'adquisició d'una major consciència ambiental i fer-los partícips del canvi.

Aquesta iniciativa es compon d'un conjunt d'elements editats sobre fusta DM que ha estat distribuït a totes les cases de colònies i albergs de l'associació i que consisteix en un plafó general i 6 plaques específiques per distribuir per tota la instal·lació amb consells per contribuir a realitzar una estada més sostenible:

  • Convivim amb la natura; destacant el coneixement de l'entorn per poder tenir-ne cura
  • Idees lluminoses; perquè practiquin un bon hàbit a l'utilitzar el llum
  • Com més eficients, millor; explicant la importància de fer un ús responsable de l'energia
  • El que cap al plat ha de cabre a la panxa; un missatge eloqüent per evitar malbaratar el menjar
  • Cada gota compta; recordant ara més que mai que l'aigua és un recurs escàs i cal tancar l'aixeta
  • Residus, els mínims; destacant en un moment de pícnic que el millor residu és aquell que no es genera 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes