Amb la voluntat de continuar sumant sinergies, l'ACCAC s'associa a l'organització referent de l'oci educatiu a l'estat per fer front comú i compartir coneixement

26/03/2024

L'Associació de Cases de colònies i Albergs de Catalunya s'adhereix com a membre associada a la FOESC, la Federación de Organizaciones empresariales del Ocio Educativo y sociocultural d'àmbit estatal.

Des de fa més de 37 anys, l'acció de l'ACCAC com a grup d'interès ha estat la d’exercir la seva representativitat per incidir en tots aquells afers que afectin el sector del lleure en general i de les instal·lacions juvenils en concret. En aquesta missió que l'identifica com organització empresarial, són molts els fronts oberts, alguns que es venen treballant de lluny, com continuar reivindicant el reconeixement de la seva activitat i la visibilitat com a sector, així com d'altres que els reptes actuals plantegen, com és el de repensar permanentment en clau sostenible l'activitat que desenvolupa i aconseguir que tingui un impacte positiu sobre l'entorn i les persones.

De la mateixa manera, el treball en xarxa ha estat sempre un tret identitari de l'ACCAC durant aquest temps: sumar per assolir els objectius que es van plantejant per tal de poder donar resposta als nous reptes. Una manera de treballar, tant de cara a endins com de cara enfora, que ha volgut anar més enllà del fet de col·laborar. Convençuts d'un treball compartit que suposa pensar, comunicar, actuar conjuntament, compartir objectius i recursos, unificar capacitats i esforços i posar en comú les accions que es porten a terme.

Conscients de la necessitat i, alhora, oportunitat d'abordar moltes de les actuacions que sovint són compartides amb altres organitzacions, l'ACCAC ha volgut continuar sumant sinergies i s'associa a una organització referent com és la FOESC, per fer front comú i treballar plegades en molts dels aspectes d'àmbit estatal que també cal incidir per l'enfortiment del sector del lleure educatiu i sociocultural.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes