Més de 80 persones es reunien el desembre al Món Sant Benet per formar-se sobre menús adaptats per a al·lèrgics i per a vegans de la mà de la Fundació Alícia, entitat referent en gastronomia.

Els participants valoren molt positivament la formació "Menús per a tothom", tant a nivell d’organització i de mitjans com de metodologia i continguts. Tot i la llarga experiència de les instal·lacions juvenils a l'hora d'adequar els àpats a la diversitat d'usuaris, afirmen que el que han après ho podran aplicar al dia a dia de la gestió de les cases i albergs.

Al llarg del dia, van poder ampliar els coneixements i les eines dirigides especialment al sector per millorar la qualitat i l’oferta del seu servei. Alhora, van poder endur-se receptes i idees sobre com aprofitar la cultura gastronòmica de cada zona per aportar valor afegit als usuaris de les instal·lacions juvenils i opcions dirigides a persones veganes i vegetarianes.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes