Les colònies d'estiu són una bona oportunitat perquè infants i joves visquin el temps de lleure a través de la convivència amb altres nois i noies i del contacte amb el medi natural.

Activitats a la natura, de coneixement de l'entorn o colònies temàtiques d’anglès, astronomia o equitació són algunes de les possiblitats de què els infants i joves podran gaudir del juny al setembre. I és que les cases de colònies ofereixen una gran varietat d'experiències perquè els infants i joves puguin gaudir del bon temps en espais privilegiats.

Les estades, que duren des d’una setmana fins a quinze dies, són un escenari òptim per portar a terme activitats en l'àmbit de l'educació en el lleure. A les colònies desenvolupen habilitats socials i emocionals en un espai que no és ni l’acadèmic ni el familiar. A més, aquests dies de convivència lluny dels pares potencien l’autonomia personal, que està lligada al desenvolupament emocional dels infants.

Les inscripcions de la campanya amb les propostes de les cases de colònies de l'Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya, ja estan obertes. Les instal·lacions juvenils acolliran, a més, un gran nombre d’esplais i altres entitats de lleure i culturals que organitzen les seves estades en aquests espais únics.

Potser t'interessa: Especial colònies d'estiu

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes