L'Agència Catalana de Seguretat Alimentària edita aquest butlletí periòdic dirigit a professionals i consumidors sobre seguretat alimentària.

26/01/2017

L'Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA) ha publicat un nou butlletí monogràfic. En aquest cas, tracta sobre al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, els nivells de seguretat i les declaracions en l’etiqueta.

El butlletí ACSA Brief té com a objectiu informar, breument i de manera específica i actualitzada, els professionals i els consumidors sobre nous temes que puguin tenir incidència en la seguretat alimentària. Es faciliten enllaços als webs més complets, per a les persones que vulguin aprofundir en la matèria. 

Les àrees principals en que s'emmarca el contingut del butlletí són les següents: riscos emergents, noves tecnologies, reavaluació de substàncies, contaminants de procés, salut i seguretat alimentària i residus de la producció agroalimentària. Així doncs, pot ser un bon recurs per als responsables de les cases de colònies i albergs.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes