Les línies d'actuació del 2017 s'han abordat en grups de treball, que han tractat qüestions cabdals per als socis.

22/02/2017

Les instal·lacions juvenils associades a l' Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya (ACCAC) han tingut una cita important a l'Assemblea General Ordinària de l'entitat, que s’ha celebrat el 21 de febrer a la casa de colònies El Pinatar, a Gualba de Dalt.

L'Assemblea és el principal òrgan de presa de decisions dels socis de l'entitat. Per aquest motiu, totes les cases de colònies i albergs de l'ACCAC han estat cridats a participar en l'acte, que ha començat amb la presentació, i aprovació per unanimitat, tant de la memòria de gestió com dels comptes anuals del 2016. Amb l'assistència de 41 instal·lacions, l'Assemblea també ha estat el moment de debatre i decidir les principals línies estratègiques de l'entitat de cara el nou any.

En concret, les línies d'actuació s’han abordat mitjançant la creació de quatre grups de treball que han aprofundit en qüestions cabdals per a l’Associació aquest 2017 i una dinàmica participativa per conèixer amb més precisió la opinió dels socis. Després del treball per grups, les conclusions sobre cadascun dels temes s’han exposat i debatut amb el conjunt de l’Assemblea, que també ha tractat altres qüestions fonamentals per als socis i sòcies. 

Els assistents també han participar a la conferència sobre la reforma horària que ha impartit Fabian Mohedano, promotor de la iniciativa i diputat que coordina la ponència conjunta de la Llei de la reforma horària. Sobre aquest tema de debat i actualitat, l'ACCAC està col·laborant a través de la taula quadrangular d'educació tot representant el sector de les instal·lacions juvenils.

Des del 1986 l’ACCAC treballa per al reconeixement i la divulgació de les colònies i els valors educatius que transmeten. A més, l’Associació proporciona assessorament, serveis i suport a les cases de colònies i albergs que la conformen perquè continuïn esdevenint un recurs per a l'àmbit educatiu (formal i no formal) i per a les famílies.

L'ACCAC té una norantena d'instal·lacions associades de diferents perfils que es complementen. L'Associació compta amb una rica pluralitat que configura una àmplia oferta per a escoles, entitats de lleure, associacions i grups d’amics i familiars.

Potser t'interessa: L'ACCAC convoca l'Assemblea General el 21 de febrer.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes