Això és el que proposa "El Joc de l'Aigua", un recurs pedagògic elaborat per l'ACA que ofereix dos nivells per a primària i secundària.

27/02/2017

Navegar per un mar de lletres i descobrir les mil i una aigües, pintar paisatges, travessar laberints... Són propostes que ofereix “El Joc de l'Aigua”, un recurs pedagògic elaborat per l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) que inclou activitats interactives per a alumnat d’educació primària i secundària. 

Acompanyats de diferents personatges en funció de l’edat, els alumnes poden ampliar davant de l’ordinador el seu coneixement sobre l’aigua. A través de mots encreuats, jocs de memòria i altres activitats interactives, els estudiants repassen els diferents estats de l’aigua (líquid, sòlid i gasós), la seva relació amb els éssers vius, els usos que li hem atribuït els humans o, també, formes d’estalviar-la i de fer-la servir sense contribuir al canvi climàtic.

“El Joc de l’Aigua” conté sis activitats interactives per a alumnat d’educació primària i set per a alumnat d’educació secundària. Està disponible a l'apartat "Sensibilització" del web de l’Agència Catalana de l’Aigua i s’hi pot accedir des de qualsevol ordinador amb connexió a Internet. Permet realitzar tantes activitats com es vulgui, i no cal haver-ne superat una per accedir a la següent.

Potser t'interessa: Especial medi ambient.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes