La Jornada cap al Pacte Nacional per la Reforma Horària són les conclusions a partir del treball que es va dur a terme en el marc de les taules quadrangulars.

Presentades les Bases i les recomanacions del consell assessor per a d’impuls del Pacte Nacional per a la Reforma Horària al Palau de la Generalitat, la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, va afirmar que “la reforma horària és necessària per la construcció d’un país millor, més just i més lliure”.

Els documents presentats durant la jornada cap al Pacte Nacional per la reforma Horària són les conclusions a partir del treball que es va dur a terme en el marc de les taules quadrangulars, formades per associacions empresarials i sindicats; agents institucionals i especialistes independents, per tal de negociar els acords facilitadors de la realització de la reforma horària en cada sector, i el procés participatiu que s’ha portat a terme de manera paral·lela.

En aquest procés s’ha tingut en compte l’opinió i idees recollides en les 12 sessions presencials que es van dur a terme arreu del territori català.

Durant la jornada, la consellera Munté va voler deixar clar que “tenim la convicció que reformar els horaris és una necessitat, per adaptar-los a uns temps més humans i cívics” i que “aquesta adequació dels temps contribuirà de manera important a la millora del benestar de la població: sobretot a augmentar la competitivitat de l’economia i a generar una vida social de qualitat”.

Els dos documents presentats han de suposar el punt de partida de la darrera etapa, que haurà de culminar amb la signatura del Pacte Nacional per la Reforma Horària. Munté va afirmar que “el Govern pren el testimoni renovant el compromís per la redacció definitiva basant-se en el màxim consens”.

Segons la consellera, el que és prioritari pel Govern és construir un país millor per a les persones que hi viuen i per a les generacions que ens seguiran.”

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes