18/04/2017

Pimec, de què l'ACCAC és sòcia col·lectiva, ofereix avantatges exclusius als seus socis a les més de 3.800 estacions de servei SOLRED. Es tracta d’un descompte que s’aplicarà per cada litre consumit. Si encara no teniu les targetes SOLRED, sol·liciteu-les ara i gaudireu d’un descompte independentment del consum mensual que tingueu. Els avantatges de la targeta SOLRED inclouen informació detallada dels moviments dels vostres vehicles, amb l’IVA desglossat a cada factura per simplificar-ne la declaració; informació detallada de les vostres operacions i consums. A més podreu sol·licitar l’alta del VIAT de forma gratuïta.

Per més informació podeu consultar la pàgina de descomptes de PIMEC. Podreu descarregar-vos el model d’acord amb SOLRED i disposar del mapa amb la ubicació de les estacions més properes.  

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes